• Search
  • Register
  • Log in
  • Ace of Spades Game Forums » Help
  • Note: This forum is merely an archive. It is no longer possible to login or register. - StackOverflow
    New Ace of Spades Forums: http://buildandshoot.com/
  • BUG REPORT: The Real Glitches of AoS County
  •  

    Just what the title says, if you found a glitch or a bug in Ace of Spades, post it in this thread.

    This is for KNOWN BUGS IN THE GAME, things that are objectively wrong with the game. Don't post your opinions, or point out flaws like "OMG WE NEED MORTARS LOL" or "SHOTTY SUCKS NOW". Save that crap for other threads!!

    #120556
    MegaDeuce
    This is not a title.
    Posted 6 years ago
     

    RIFLE HIT DETECT BUG, I was playing .60 last night on a vanilla server, and this guy says he shot me with the rifle 7 times and saw blood, while I didn't register any hits. In the game I saw his tracers keep missing me. This happened 2 or 3 times before I left.

    We both had a ping of about 80 or 90, but I don't think lag alone could explain it, since I killed him easily with the SMG.

    #120557
    MegaDeuce
    This is not a title.
    Posted 6 years ago
     

    INFINITE GRENADE GLITCH, Just throw away your first nade then hold down the second and press "t". Then you get infinite nades that are harmless.

    21 SHOTGUN SHELLS LOADED, Hold r and shoot with the shotgun then you notice you instantly reload from 7 upto 50 shells into your shotgun instantly.

    ^I use that alot.

    #120578
    [C.H]Winston_
    Extreme Brit
    Posted 6 years ago
     

    Winston, the grenade glitch is really old and imo, it's not really important. As you said, the grenades are harmless, nobody else can see or hear them so it's not one of those glitches you want to be fixed asap.

    #120583
    Cpt.Crow
    Member
    Posted 6 years ago
     

    But Winston i think that the shotgun on 0.60 have only 1 bullet loaded , not like the old one in 0.58 with 7 , am i wrong ?

    #120593
    PixeL
    BaDazz MaDafraggah
    Posted 6 years ago
     

    ^ you're wrong

    #120594
    Cpt.Crow
    Member
    Posted 6 years ago
     

    Moved to help - where bug reports go.

    #120601
    Ace
    Moderator
    Posted 6 years ago
     

    Put it back in suggestions, dude. We don't need help, just suggesting that these bugs be fix'd.

    #120688
    MegaDeuce
    This is not a title.
    Posted 6 years ago
     

    hey winston thanks lol
    giigidid go~!

    #120690
    [MLG]rambo
    Member
    Posted 6 years ago
     

    Not sure if a bug. If you COMPLETELY cover a thrown grande with block it will explode, taking the block with it but wont do any damage. iv'e encountered that like in 0.56 but whatever.

    #120700
    The Mighty Comrade
    Member
    Posted 6 years ago
     

    in .60 when I walked over the enemy intel client.exe stopped working (not responding in vista).

    #120703
    TheDeuce
    Member
    Posted 6 years ago
     

    "the shotgun on 0.60 have only 1 bullet loaded , not like the old one in 0.58 with 7"

    wow sorry mates , but it's not my fault haha , the game was buggin !

    I really though that they make the shotgun with one bullet in 0.6 , bcuz it was like that on my PC , but after reinstall it's fixed , now i have 7 bullets 'b_'

    #121211
    PixeL
    BaDazz MaDafraggah
    Posted 6 years ago
     

    me for the shotty sometimes when i reload it only loads 1 shell and i have to switcj to a different item then switch back to the shotty to load again its making the shotty wuiet bad *sad face*

    #121250
    Dwarven_Sniper
    Member
    Posted 6 years ago
     

    ive also experienced the client.exe stop working on me (windows 7) and go into not-responding mode :( it happened a few times on Shams server last night so i changed to another server and it stopped happening. It didnt only happen when i went on the intel, it happened totally randomly when i was walking around.

    i have heard talk that it is to do with pyspades servers...

    #121253
    Sneaky Cheetah
    Member
    Posted 6 years ago
     

    I got the shotgun glitch today too, and so did this guy: http://ace-spades.com/forums/topic.php?id=7336

    No glitches w/ the other guns reloading, I'm gonna try a reinstall to see if that fixes it.

    ALSO: I had a glitch on JoJoe's server running classes mod where I couldn't type /mode to switch modes :<

    #122363
    MegaDeuce
    This is not a title.
    Posted 6 years ago
     

    Ya shotty glitch is pissing me off.

    #122368
    Ultrayoshi49
    Member
    Posted 6 years ago
    RSS feed for this topic  

    Reply

    You must log in to post.

  • Tags
  •  

  •  
    Ace of Spades Game Forums is proudly powered by bbPress.   //   Theme by Mike Lothar  
    [ Time : 0.029s | 13 Queries ]